handel

handel

De bedrijfstak handel kent een grote variëteit aan branches, Explore-IT heeft kennis van de branches media en entertainment, food, papier en componenten groothandel. Wij blijven nauw betrokken met de ontwikkelingen in deze markt zodat wij passende diensten kunnen leveren. Hiermee kunnen wij u de voorsprong geven in uw competitieve markt.

De productie ketting wordt steeds korter, producenten verplaatsen zich naar achteren en de toeleveranciers naar voren. Deze ketting wordt steeds transparanter als gevolg van een grotere de noodzakelijke samenwerking tussen klant en leverancier. Passende maatregelen moeten worden genomen met betrekking tot ERP toepassingen en diensten zodat u uw toegevoegde waarde kan blijven waarborgen. Explore-IT is een partner die u kan bijstaan in deze veeleisende wereld door gebruik te maken van ICT oplossingen.

Deeloplossingen worden vaak gebruikt in belangrijke processen als logistiek, distributie, voorraad management, en inkoop. Dit houdt in dat informatie meerdere malen ingevoerd moet worden, dit vergroot de kans op fouten. Integratie binnen en buiten uw organisatie heeft de potentie om veel op te leveren. Actuele verkoopcijfers, transparante management informatie, enkelvoudige informatie invoer en kostenreductie zijn enkele van de voordelen van geïntegreerde software.

Client referentie Canon Download