nieuws

nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

 

Comments   |   nieuws
SEPA, bent u er klaar voor?

SEPA, bent u er klaar voor?

SEPA, bent u er klaar voor? Op 1 februari 2014 is de Single Euro Payments Area (SEPA) een feit. Dit betekent dat vanaf die datum alle bedrijven en organisaties SEPA-proof moeten zijn, anders is het niet meer mogelijk om giraal te betalen of geld te ontvangen. De producten van Exact zijn er klaar voor, u […]

Comments Off on Exact specialisten   |   nieuws
Exact specialisten

Exact specialisten

Het leveren van IT-diensten die zijn gericht op de ontwikkeling, implementatie en managen van ERP-systemen voor middel- en klein bedrijven. Explore-IT is gespecialiseerd in alle product lijnen en productgroepen die Exact-Software aanbied. Explore-IT bied tevens verscheidene internet producten die onafhankelijk geintegreerd kunnen worden met Exact-Software. Voor meer details verwijzen wij u graag naar onze productpagina.

Comments Off on Wie zijn wij?   |   nieuws
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Bij Explore-IT consultants krijgt u de kennis en toewijding in uw organisatie zoals u dat nog niet eerder heeft ervaren. Onze medewerkers zijn professionals met minsten tien jaar ervaring in de eerder genoemde specialismen. Onze ervaring is opgedaan gedurende projecten die zijn gerealiseerd bij een verscheidenheid van nationale en internationale bedrijven.